4 World Cheese Awards per a Mas El Garet!

4 formatges de Mas El Garet premiats al certamen internacional World Cheese Awards

Els formatges de Mas el Garet un any més van destacar, en el concurs de més prestigi internacional, on hi van participar formatges de 42 nacions dels cinc continents, obtenint un segell de garantia reconegut internacionalment procedent del World Cheese Awards. Un certamen autènticament global dedicat al món del formatge.

Mas El Garet va ser guardonat amb 4 dels cobejats premis: 2 BRONZE pel Garrotxa i el Tendre Fines Herbes i 2 SILVER pel Madurat de cabra i el Tendre Romaní. Tots 4 formatges de cabra artesans i ecològics.

Lluís Mauri, responsable de Mas El Garet, destacava “per nosaltres és un premi al treball i a la constància que ens esperona a seguir treballant per l’aposta per la qualitat i el món ecològic que ja fa anys realitzem a la formatgeria”.

En aquesta edició s’ha tornat a batre rècords amb la participació de formatges d’arreu del món amb més de 3800 formatges. Els diferents formatges van arribar al recinte per vaixell, camió, tren i avió i a través d’un dels 13 punts de consolidació repartits per tot el món en països com el Brasil, Israel, el Japó, Nova Zelanda i Àfrica del Sud. 260 jurats de 30 països van procedir a catar, ensumar i qualificar els formatges dels cinc continents per a adjudicar els premis Bronze, Plata, Or i Súper Or.

Dels 3804 es va arribar finalment a 16, i els espectadors van tenir l’oportunitat d’observar als millors paladars de la comunitat global del formatge deliberant sobre el millor del món que aquest any va guanyar el Rouge River Blue un formatge blau dels Estats Units.

Un any més, altres formatgeries catalanes també van ser guardonades amb diferents premis, el que mostra el gran nivell de qualitat que viu el formatge a casa nostra i el bon moment que passa el sector formatger català en l’àmbit internacional.