Mas el Garet

Els nostres productes no neixen a la formatgeria, sinó de la terra

Tot va començar el 1999, amb les primeres 100 cabres, quan a Catalunya ningú apostava per la llet de cabra. Amb el canvi de mil·lenni va néixer el primer cabrit i la idea de poder crear formatges amb la llet de les nostres cabres.

El març de 2006, després de cursos i tastets va començar a quallar tot.
Les ganes de fer un formatge únic, artesà i de la nostra terra ens va fer tirar endavant un projecte que es va fer realitat el 29 d’abril de 2007, quan varem inaugurarla formatgeria.

La necessitat porta a l’enginy i quan al mercat s’especulava amb el preu del gra, vam veure que podíem ser autosuficients i tancar el cercle de producció. Així ho vàrem fer i des de llavors, cultivem la terra per fer-hi créixer els farratges, cereals i lleguminoses amb les que alimentem les nostres cabres.

Aquesta transformació ens va fer veure que érem molt a prop de la certificació ecològica, així que vàrem acabar de fer el salt i el 2012 aconseguíem el certificat per als nostres productes.

Mas el Garet - Productes

La Granja

L’essència del nostre èxit

A la granja va començar tot el procés.

La granja és molt important per a nosaltres i la seva bona conservació és prioritari. Així, oferim el màxim benestar a les cabres i elles ens ho agraeixen amb una llet de la màxima qualitat possible.

Mas el Garet és una formatgeria amb vocació de futur, ja que el nostre procés de producció és autosuficient des del principi fins al final. Produïm de manera ecològica mitjançant cicle tancat. A més a més, des del setembre del 2012, també comptem amb el segell ecològic del Consell Regulador de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE).

Les Cabres

Les heroïnes de la nostra història

Elles i només elles. Són les ninetes dels nostres ulls. Per elles, el que calgui!

Les nostres cabres de raça murciano-granadina, que es distingeixen per produir una llet de primera qualitat, s’alimenten amb ferratges, cereals i lleguminoses que nosaltres mateixos plantem.

A partir de la llet pròpia, transformada diàriament, elaborem els nostres deliciosos formatges i làctics de ecològics de cabra.

En definitiva, la principal missió de Mas el Garet és oferir productes ecològics, artesans i de proximitat, elaborats amb primeres matèries d’alta qualitat.