4 World Cheese Awards per a Mas El Garet!
Els formatges de Mas el Garet un any més van destacar, en el concurs de més prestigi internacional, obtenint un segell de garantia reconegut internacionalment procedent del World Cheese Awards.
Els formatges de Mas el Garet un any més van destacar, en el concurs de més prestigi internacional, obtenint un segell de garantia reconegut internacionalment procedent del World Cheese Awards.
A la formatgeria, tenim nou horari d’atenció al públic La nostra botiga on tenim a la venda tots els nostres productes canvia l’horari, estigueu alerta que no volem que ningú es quedi sense formatge de Mas el Garet! Nou horari: De dilluns a divendres De 7:00 a 15:00h Fins aviat!
El formatge Madurat de Cabra Ecològic de Mas El Garet guardonat com al 6è millor formatge del món al certamen internacional World Cheese Awards 18/19
Venen dies de fred però que això no t’impedeixi visitar el Mercat Medieval de Vic que novament se celebra durant el llarg pont. Aquest any dels dies 6 al 10 de desembre ens trobaràs endinsats en els carrers de Vic que ens retornen a un ambient medieval. No hi faltis, t’hi esperem!
Enguany s’ha tornat a celebrar l’edició del World Cheese Awards aquest cop celebrat a Londres. Mas el Garet ha estat un cop més premiada per dues de les seves respectives categories: Medalla de plata- Formatge de cabra ecològic Garrotxa Medalla de bronze- Formatge de cabra ecològic el Garet Gran Molt contents de poder aconseguir reconeixements…
“A Bonpreu i Esclat trobaràs productes frescos i de qualitat com els formatges Mas el Garet, fet amb llet de cabra ecològica.” Així anuncien el reportatge que ens van fer Bonpreu i Esclat els quals fa anys que ja aposten pels productes ecològics i donen vida a tot un sector que està creixent amb força…
La nostra botiga on tenim a la venda tots els nostres productes canvia l’horari, estigueu alerta que no volem que ningú es quedi sense formatge de Mas el Garet! Nou horari: De dilluns a divendres 7:00 a 15:00h Dissabtes 9:00 a 13:00h Fins aviat!
Formatges Mas el Garet estarem a la nova edició de la mostra Lactium 2017 a Vic els propers 13 i 14 de maig on participaran més de 40 formatgeries artesanes de Catalunya. Us esperem al Parc Jaume Balmes La Mireia el busca atrevit, seductor i intens.Moooolt intens! pic.twitter.com/qS4GegMUMf — Lactium (@LactiumVic) 5 de maig de 2017 A…
Després de l’èxit d’assistència d’aquest cap de setmana al Mercat del Ram de Vic, dintre l’Espai Terra i Cuina, us informem que també serem presents en les següents fires i dates. 14. 15 Abril – Mostra de Formatges Artesans de Catalunya – Sort 16 Abril – Fira Formatgera 2017 – Ribes de Freser. 29.30 Abril…
El 7, 8 i 9 d’abril arriba, a Vic, el Mercat del Ram 2017, un destacat punt de trobada pel sector agropecuari. Hi trobareu exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia. Des de Formatges Mas el Garet, hi…
Un cop més arriba el Mercat Medieval de Vic on els dies 3,4,5 i 6 de desembre els carrers de la ciutat ens faran viatjar en el temps i ens portaran fins a l’edat mitjana. Nosaltres en tornarem a formar part i ens podreu trobar a la Rambla del Carme. No us ho perdeu!!!
A Formatges Mas el Garet estem d’enhorabona. Com cada any hem participat un cop més al World Cheese Award, enguany celebrat a Donostia / San Sebastián. Aquest concurs reconegut internacionalment s’hi han presentat més de 3.000 formatges d’arreu del món els quals competeixen per categories segons el tipus de formatge. Aquest 2016 vam presentar 4…
El pròxim cap de setmana 10 i 11 de setembre encara no tens res a fer? Mas el Garet us esperem a la festa de la Mel 2016 a la Vall de Ribes, no us ho perdeu que gaudireu de bons formatges i paisatges molt bonics.
Pròximament ens podreu trobar a la 21ª Fira de la Terra el cap de setmana del 16-17 d’abril a l’Arc de Triomf (Barcelona).
Us hi esperem!
Aquí podreu consultar els horaris de visites a les empreses del FET A OSONA durant el Mercat del Ram, el cap de setmana del 18 al 20 de març del 2016.
Des de Formatges Mas el Garet us volem presentar la nova imatge corporativa que ha adoptat l’empresa. El motiu d’aquest canvi es conseqüència de l’adaptació constant de la nostra visió i objectius per oferir el millor als nostres clients.
Us fem partícips que en el concurs CAPRAESPAÑA 2015 que es va celebrar en el mes d’abril a Talavera de la Reina vam sortir premiats amb la màxima distinció “la medalla d’or” en la categoria de formatge ecològic “FORMATGE GARROTXA”.
Aquest proper cap de setmana 25 i 26 d’abril de 2014 serem a la fira de la terra a Barcelona.
”La setmana passada vam anar a Tona, a visitar el Mas el Garet amb els alumnes del segon curs de Producció Agropecuària de Grau Mig. En Lluïs Mauri ( exalumne de Quintanes) ens va rebre a casa seva i ens va explicar pas a pas tot el maneig d’una granja de cabres de llet. ”
Els formatges osonencs continuen estant entre els millors món. Si més no, així ho determinen els resultats del World Cheese Awards , celebrat a Birmingham (Regne Unit), que van reconèixer amb sis medalles un total de tres explotacions de la comarca.
Èxit dels formatges osonencs a la primera edició del concurs Capraespaña, que es va celebrar a Talavera de la Reina els dies 21 i 22 de setembre. La competició constava de tres categories: formatges convencionals de pasta tova, formatges convencionals de pasta dura i semidura, i formatges elaborats amb llet ecològica. Formatges Mas el Garet…
Tona posa les bases per esdevenir punt de confluència dels productors de formatges de la comarca.
Pagès, per tradició familiar; ramader, com a ofici après, i formatger, per tancar tot el cicle. És feliç amb la seva feina perquè té la tranquil·litat de controlar-ho tot. Fa producte de proximitat, el formatge Mas el Garet, amb les cabres que pastura, que alimenta amb els farratges cereals i les lleguminoses que ell mateix planta. És autosuficient des del principi fins al final.
Avui “El mirall” ens parla amb Enric Canut, gastrònom especialitzat en formatges i formatger de Tros de Sort; Lluís Mauri, formatger de Mas Garet; Joan Murria, de Colmados Murria, i tothom qui hi vulgui participar.
Lluís Mauri és pagès de vocació i formatger artesà d’èxit. “L’assignatura pendent del sector formatger català és la restauració”
La tarda de dimecres passat la cuina i els productes de qualitat d’Osona es varen trobar a la cinquena planta del Corte Inglés de Maria Cristina de Barcelona.
La formatgeria Mas el Garet ha estat reconeguda amb 3 premis del certàmen anual WORLD CHEESE AWARDS que es celebra a Anglaterra.
El passat 28 de novembre es va celebrar a Birmingham el certamen internacional de formatges World Cheese Awards. Aquest any va comptar amb la participació de més de 3.000 formatges de 30 països. Al certamen, considerat el campionat del món de formatges, van estar premiats tres productors osonencs i sis formatges.
Els formatges dels artesans catalans han estat valorats per un jurat d’experts internacionals que han atorgat els premis per categories. A Osona han correspost, un premi d’or i dos de plata per a Formatges de Muntanyola, de Muntanyola; i un premi d’or i un de plata per a Formatges Mas El Garet, de Tona. Publicat per: Osona Terra
En Lluís parla clar, sense retòrica però també sense embuts. Com que és un pagès intel·lectual, xerrant amb ell no tant sols ens assabentem dels formatges del Mas Garet, sinó que en traiem una profunda radiografia i reflexió sobre sector ramader a casa nostra, de com cal fer les coses per tal que siguin sostenibles, alhora que rentables i honestes. Mentrestant, ells dos, acumulen reconeixements i conclouen: “N’hem après junts”.
Fragment del programa “Tasta Catalunya”, dedicat a Osona.“Tasta Catalunya” és un programa de la XTVL que, comarca a comarca, ens ajuda a conèixer els productes locals, els seus productors, establiments on comprar-los i restaurants on degustar-los. Aquesta peça pertany al programa “Tasta Catalunya” de la comarca d’Osona i ens presenta el Mas el Garet de…
El Cuiner de TorreSimón, Jordi Verdaguer va oferir un recital gastronòmic a l’aula Demo de l’Escola d’Hostaleria. El cuiner Osonenc va ser qui va participar com a Mestre cuiner, en la tercera sessió del curs de cuina que organitza la Carnisseria Bruch de Tona, més de trenta persones van poder gaudir de la classe magistral.…
5 dels millors són catalans. Els produeixen en Lluís Mauri de la formatgeria Mas El Garet de Tona, en Toni Chueca de la Bauma de Borredà i la Mercè Lagrava de Serrat Gros d’Ossera. Tots aquests formatges tenen una mateixa característica: són de cabra i produïts artesanalment.
Lluís Mauri a Divendres – TV3.
Coneixerem de la mà d’experts en gastronomia els cinc formatges catalans premiats als World Cheese Awards, els Oscars del formatge.
Dos dels formatges que elabora el Mas El Garet, de Tona, han estat guardonats al World Cheese Awards 2009, considerat l’autèntic campionat del món dels formatges.
La formatgeria osonenca Mas el Garet obté dues medalles a la prova més important del món.
El baix preu que les empreses lleteres paguen als ramaders per litre de llet ha portat a aquests a crear en els darrers anys formatgeries artesanes.