NOU HORARI

La nostra botiga on tenim a la venda tots els nostres productes canvia l’horari, estigueu alerta que no volem que ningú es quedi sense formatge de Mas el Garet!

Nou horari: 

De dilluns a divendres                                                                                   

       8:00 a 18:00h

Dissabtes

       9:00 a 13:00h

Fins aviat!

Lactium 2017-Mas El Garet

Lactium 2017

Formatges Mas el Garet estarem a la nova edició de la mostra Lactium 2017 a Vic els propers 13 i 14 de maig on participaran més de 40 formatgeries artesanes de Catalunya. Us esperem al Parc Jaume Balmes La Mireia el busca atrevit, seductor i intens.Moooolt intens! pic.twitter.com/qS4GegMUMf — Lactium (@LactiumVic) 5 de maig de 2017 A…

Mas el Garet - Fires - abril - maig - juny - 2017

Properes fires – Abril, mag i juny

Després de l’èxit d’assistència d’aquest cap de setmana al Mercat del Ram de Vic, dintre l’Espai Terra i Cuina, us informem que també serem presents en les següents fires i dates. 14. 15 Abril – Mostra de Formatges Artesans de Catalunya – Sort 16 Abril – Fira Formatgera 2017 – Ribes de Freser. 29.30 Abril…

Mercat del Ram de Vic 2017 - Formatges Mas el Garet

Mercat del Ram de Vic 2017

El 7, 8 i 9 d’abril arriba, a Vic, el Mercat del Ram 2017, un destacat punt de trobada pel sector agropecuari. Hi trobareu exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia. Des de Formatges Mas el Garet, hi…

Mercat Medieval 2016 - Mas el Garet

Mercat Medieval de Vic 2016

Un cop més arriba el Mercat Medieval de Vic on els dies 3,4,5 i 6 de desembre els carrers de la ciutat ens faran viatjar en el temps i ens portaran fins a l’edat mitjana. Nosaltres en tornarem a formar part i ens podreu trobar a la Rambla del Carme. No us ho perdeu!!!

World Cheese - Mas el Garet

Novament Premiats al World Cheese Awards!!!

A Formatges Mas el Garet estem d’enhorabona. Com cada any hem participat un cop més al World Cheese Award, enguany celebrat a Donostia / San Sebastián. Aquest concurs reconegut internacionalment s’hi han presentat més de 3.000 formatges d’arreu del món els quals competeixen per categories segons el tipus de formatge. Aquest 2016 vam presentar 4…

Festa de la Mel de la Vall de Ribes - Mas el Garet

Festa de la Mel 2016: Vall de Ribes

El pròxim cap de setmana 10 i 11 de setembre encara no tens res a fer? Mas el Garet us esperem a la festa de la Mel 2016 a la Vall de Ribes, no us ho perdeu que gaudireu de bons formatges i paisatges molt bonics.

Logo nou - Mas el Garet

Nova imatge corporativa de Mas el Garet

Des de Formatges Mas el Garet us volem presentar la nova imatge corporativa que ha adoptat l’empresa. El motiu d’aquest canvi es conseqüència de l’adaptació constant de la nostra visió i objectius per oferir el millor als nostres clients.

Capraespaña - Mas el Garet

CAPRAESPAÑA 2015

Us fem partícips que en el concurs CAPRAESPAÑA 2015 que es va celebrar en el mes d’abril a Talavera de la Reina vam sortir premiats amb la màxima distinció “la medalla d’or” en la categoria de formatge ecològic “FORMATGE GARROTXA”.

Quintanes - Mas el Garet

Alumnes de Quintanes visiten Mas el Garet

”La setmana passada vam anar a Tona, a visitar el Mas el Garet amb els alumnes del segon curs de Producció Agropecuària de Grau Mig. En Lluïs Mauri ( exalumne de Quintanes) ens va rebre a casa seva i ens va explicar pas a pas tot el maneig d’una granja de cabres de llet. ”

Capraespaña 2013 - Mas el Garet

Els formatges de cabra d’Osona, entre els millors de l’Estat

Èxit dels formatges osonencs a la primera edició del concurs Capraespaña, que es va celebrar a Talavera de la Reina els dies 21 i 22 de setembre. La competició constava de tres categories: formatges convencionals de pasta tova, formatges convencionals de pasta dura i semidura, i formatges elaborats amb llet ecològica. Formatges Mas el Garet…

Lluís Mauri - Mas el Garet

Lluís Mauri: “Fer-t’ho tu és més econòmic”

Pagès, per tradició familiar; ramader, com a ofici après, i formatger, per tancar tot el cicle. És feliç amb la seva feina perquè té la tranquil·litat de controlar-ho tot. Fa producte de proximitat, el formatge Mas el Garet, amb les cabres que pastura, que alimenta amb els farratges cereals i les lleguminoses que ell mateix planta. És autosuficient des del principi fins al final.

World Cheese Awards - Mas el Garet

Sis formatges osonencs, entre els millors del món.

El passat 28 de novembre es va celebrar a Birmingham el certamen internacional de formatges World Cheese Awards. Aquest any va comptar amb la participació de més de 3.000 formatges de 30 països. Al certamen, considerat el campionat del món de formatges, van estar premiats tres productors osonencs i sis formatges.

Entrevista a Lluís Mauri - Guia d'hostaleria - Mas el Garet

Entrevista: Formatges Mas el Garet, “la qualitat de la llet ha estat la nostra obsessió”.

En Lluís parla clar, sense retòrica però també sense embuts. Com que és un pagès intel·lectual, xerrant amb ell no tant sols ens assabentem dels formatges del Mas Garet, sinó que en traiem una profunda radiografia i reflexió sobre sector ramader a casa nostra, de com cal fer les coses per tal que siguin sostenibles, alhora que rentables i honestes. Mentrestant, ells dos, acumulen reconeixements i conclouen: “N’hem après junts”.

Els formatges - Mas el Garet

El Mas el Garet, un referent dels formatges

Fragment del programa “Tasta Catalunya”, dedicat a Osona.“Tasta Catalunya” és un programa de la XTVL que, comarca a comarca, ens ajuda a conèixer els productes locals, els seus productors, establiments on comprar-los i restaurants on degustar-los. Aquesta peça pertany al programa “Tasta Catalunya” de la comarca d’Osona i ens presenta el Mas el Garet de…

Osona gastronomia - Mas el Garet

Sessió magistral de Jordi Verdaguer

El Cuiner de TorreSimón, Jordi Verdaguer va oferir un recital gastronòmic a l’aula Demo de l’Escola d’Hostaleria. El cuiner Osonenc va ser qui va participar com a Mestre cuiner, en la tercera sessió del curs de cuina que organitza la Carnisseria Bruch de Tona, més de trenta persones van poder gaudir de la classe magistral.…

Rac1 - Mas el Garet

Gust català pel formatge

5 dels millors són catalans. Els produeixen en Lluís Mauri de la formatgeria Mas El Garet de Tona, en Toni Chueca de la Bauma de Borredà i la Mercè Lagrava de Serrat Gros d’Ossera. Tots aquests formatges tenen una mateixa característica: són de cabra i produïts artesanalment.